Rettigheter og ansvar

Innholdet på disse nettsidene er en informasjonstjeneste fra Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Informasjonen er ikke ment å være en erstatning for å bruke fagfolk i prosessen med å kjøpe og installere varmepumpe.

Brukere av disse nettsidene bør ikke basere seg utelukkende på denne informasjonen, men alltid søke profesjonell bistand. NOVAP vil til enhver tid prøve å holde sidene oppdatert, men har ikke ansvar for informasjon som skulle vise seg å være mangelfull eller uriktig. Innhold og layout på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med NOVAP er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov.

Bruk av tekst

Det er tillatt å bruke tekster til bruk på andre nettsider eller medier når kilden Norsk Varmepumpeforening – varmepumpeinfo.no krediteres (lenken skal være klikkbar ved bruk på nett). Kommersielle aktører som ikke er NOVAPgodkjent forhandler eller medlem i NOVAP må ha tillatelse for å bruke tekst fra varmepumpeinfo.no.

Bruk av bilder og illustrasjoner

Bilder og illustrasjoner brukt i artikler har forskjellige rettighetshavere, kontakt derfor NOVAP hvis du ønsker å bruke noe av dette materiellet. Ved bruk av bilder og illustrasjoner der NOVAP er rettighetshaver skal kilden Norsk Varmepumpeforening – varmepumpeinfo.no krediteres. Kommersielle aktører som ikke er NOVAPgodkjent forhandler eller medlem i NOVAP må ha tillatelse for å bruke materiell fra varmepumpeinfo.no.

Lenker

Alle er velkomne til å lenke til nettsidene våre, men NOVAP har kun ansvar for innholdet på egne nettsider. De som lenker til sidene våre, er selv ansvarlige for at lenkene fungerer og er oppdaterte.

Alt innhold på varmepumpeinfo.no eies av NOVAP og kan kun brukes med referanse til denne nettsiden.

Alle rettigheter: Norsk Varmepumpeforening – varmepumpeinfo.no

Sist oppdatert 30.11.2016.