Om varmepumpeinfo.no

Varmepumpeinfo.no eies og driftes av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP), som jobber for å fremme fornybar energi fra varmepumper.

Vi ønsker å hjelpe deg som forbruker til å etterspørre varmepumpe-løsninger med høy kvalitet – fra seriøse fagfolk. Målet med denne nettsiden er å gi deg god og pålitelig informasjon som gjør det lettere å velge riktig varmepumpe-løsning. Her finner du alt fra fakta om ulike varmepumpetyper og kjøpsveiledere til installasjonsavtale og oversikt over NOVAPgodkjente forhandlere i din region.

Redaksjonen for Varmepumpeinfo.no består av:

  • Einar Gulbrandsen, kurs- og informasjonsansvarlig i NOVAP. Einar har inngående kjennskap til varmepumper, spesielt luft-til-luft-varmepumper, etter å ha organisert og deltatt på utallige NOVAP-kurs om dette. I tillegg har han praktisk erfaring med å bruke og vedlikeholde familiens luft-til-luft-varmepumper.
  • Hilde Kari Nylund, rådgiver og innholdsprodusent for NOVAP. Hilde Kari er journalist og sivilingeniør med lang fartstid i å formidle kompliserte temaer på en folkelig måte. Hun setter ekstra pris på å skrive om miljøvennlig teknologi som varmepumper.
  • Rolf Iver Mytting Hagemoen, daglig leder i NOVAP. Rolf Iver er genuint opptatt av varmepumper, og er en racer på politikk, forskrifter og andre krav fra myndighetene. Han er også god til å støvsuge og vedlikeholde varmepumpen hjemme.

Redaksjonen drar også nytte av dyktige bransjefolk i NOVAPs faglige råd, og får tips og råd av forelesere på NOVAPs mange kurs.

Sist oppdatert 07-02-2023.