Personvernerklæring for Norsk Varmepumpeforening

Her kan du lese hvordan Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) samler inn og bruker personopplysninger.

Når du bruker våre nettsteder novap.no og varmepumpeinfo.no, vil vi samle inn og behandle personopplysninger. Ditt personvern er viktig for oss, og vi vil behandle opplysninger om deg med respekt og i tråd med gjeldende regelverk.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Navn, adresse, telefonnummer, e-post-adresse og IP-adresse er eksempler på personopplysninger.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler dem, hvorfor vi gjør det, og når og hvorfor vi deler dine personopplysninger med en tredjepart.

Personopplysninger vi behandler

I noen tilfeller som beskrevet under samler vi inn og behandler vi din e-post-adresse, i noen tilfeller også navn og telefonnummer. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger knyttet til våre tjenester. Vårt grunnlag for å behandle opplysningene er samtykke, hvis vi ikke spesifiserer annet.

  • Hvis du melder deg på nyhetsbrev, ber vi om e-postadresse. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet, og da vil e-postadressen og eventuell annen informasjon om deg bli slettet.
  • Sender du henvendelse til en eller flere forhandlere via skjema på varmepumpeinfo.no, ber vi om navn, e-post og telefon slik at de kan svare deg. Personopplysningene dine sletter vi etter en måned.

Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med andre hvis ikke det er nødvendig for at våre samarbeidspartnere kan levere tjenester du ber om fra oss.

  • Vi samarbeider med følgende tredjeparter (databehandlere): MailChimp, SurveyMonkey, Moodle, 24SevenOffice og Dropbox.
  • Hvis du sender en henvendelse til NOVAP-godkjente forhandlere via varmepumpeinfo.no , deler vi dine personopplysninger med den eller de NOVAP-godkjente forhandlerne du selv velger.

Våre databehandlere følger kravene til behandling av personopplysninger i henhold til personvernforordningen. Når vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med tredjeparter som begrenser deres anledning til å behandle opplysningene.

Informasjonskapsler (cookies)

Våre nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra våre nettsteder og lagres på din datamaskin eller mobile enhet, når du besøker sidene våre. Vi bruker informasjonskapsler til å se hvordan nettsidene våre blir brukt, og for å kunne gjøre sidene mer brukervennlige. Våre nettsteder bruker to typer informasjonskapsler:

  • Analyse-kapsler: Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics. Det bruker kapsler som registrerer din IP-adresse og hvordan du beveger deg på sidene våre. Google Analytics anonymiserer IP-adresser før informasjonen lagres og bearbeides. Dermed kan ikke lagret informasjon brukes til å identifisere deg som bruker.
  • Sosiale medier-kapsler: Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Du kan selv endre dine personlige innstillinger på Facebook hvis du ønsker det.

Dine rettigheter

  • Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi har om deg, og til å korrigere eventuelle feil.
  • Du har rett til å få slettet dine personopplysninger hos oss, hvis vi ikke lenger har lovlig grunnlag for å bruke, dele eller lagre dem.
  • Du har rett til å få alle opplysninger om deg utlevert eller overført til en annen virksomhet. (dataportabilitet).
  • Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til at vi kan behandle dine personopplysninger.

Hvis du ønsker å gjøre noe av dette eller har spørsmål om dine personopplysninger, kan du når som helst kontakte oss på novap@novap.no.

Endringer av denne personvernerklæringen

Hvis vi endrer våre tjenester, eller hvis regelverket om behandling av personopplysninger blir endret, kan personvernerklæringen bli endret. Gjør vi større endringer, vil vi informere deg om dette hvis vi har din kontaktinformasjon. Uansett vil du alltid finne oppdatert personvernerklæring på våre nettsteder.

Slik kan du kontakte oss

Norsk Varmepumpeforening er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Du kan kontakte oss på:

E-post: novap@novap.no

Telefon: 22 80 50 30

Adresse: Karvesvingen 2, 0579 Oslo

Sist oppdatert 07-02-2023.